Tillverkare

Information

Butiken

Butiken

Butiken på Blåsbogatan 2 i Västerås. På Kullbacken precis norr om domkyrkan.

Leveranser och returer

Frakt:

  • Försändelsen läggs på brevlåda som regel samma dag eller dagen efter beställning.
    Tyvärr så har POSTEN återigen drastiskt försämrat sina tömnings-tider av brevlådor, men jag gör mitt bästa för att du skall få din leverans dagen efter såvida du inte beställer före 12.00. Då har du stor chans att få din leverans redan nästa dag.
    Strängar som är tillfälligt slut i vårt lager tar normalt max 1 vecka.

  • Etuier och annat större gods postas som regel dagen efter beställningen och tar ca. 3 dagar med Posten paket eller DHL. 

  • Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer:

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.